Scootere

125 URBAN

Descoperă noul 125 URBAN de la MITT – un adevărat specialist în gama sa de scutere de 125 cc. Cu un design dinamic și o funcționalitate practică, acest scuter este partenerul ideal pentru a cuceri orașul într-un stil unic

MITT-125-Urban-Perfil-scaled
125 LEGRAND

Descoperă noul MITT 125 LEGRAND – scuterul care te va cuceri prin simplitatea și stilul său modern. Proiectat pentru riderii contemporani, care pun preț atât pe imagine, cât și pe performanță, acest scuter avansat se evidențiază prin liniile sale curate și elegante.

MITT-125-LEGRAND-Perfil-scaled
50 ALPHA

Această bijuterie de stil Neo-Retro reprezintă o combinație perfectă între aspectul clasic și tehnologia avansată.

Cu roțile sale de 12 inch, MITT 50 ALPHA emană un aer de eleganță și își atrage privirile oriunde merge. Fiecare detaliu a fost atent conceput pentru a oferi o experiență de neuitat.

MITT-ALPHA-Perfil-2-scaled
125 ALPHA

Descoperă MITT 125 ALPHA, un nou scuter în stil Neo-Retro, care reprezintă un amestec perfect între design clasic și tehnologie de ultimă generație. Cu roți de 12 inch și o atenție deosebită la detalii, acest scuter promite să ofere o experiență unică și inovatoare în lumea motocicletelor.

MITT-ALPHA-Perfil-1-scaled
50 RT SUPER

MITT 50 RT este un scuter în stil retro cu ajutorul căruia te poți deplasa în oraș într-un mod practic și economic. Motorul său simplu oferă performanțe bune în călătoriile urbane, cu un consum redus și întreținere minimă.

 
MITT-RT-Super-Perfil-scaled
125 RT SUPER

Descoperă noul scuter urban 125 RT SUPER – stil și performanță într-un singur pachet!

Dacă ești în căutarea unui mijloc de transport practic și accesibil pentru deplasările tale zilnice în oraș, atunci scuterul MITT este alegerea perfectă pentru tine. Cu un design elegant inspirat din scuterelor clasice, acesta aduce o notă de rafinament și stil la fiecare călătorie

MITT-RT-Super-Perfil-2-scaled
125 XRS

Descoperă noul nostru scuter sportiv, perfect pentru aventurile urbane! Cu un design modern și atrăgător, acesta este echipat cu farurile Full LED care nu numai că oferă o iluminare excelentă, dar adaugă și un aspect agresiv.

MITT-125-XRS-Perfil-scaled
125 GTS

MITT MaxiScooter, cu un raport calitate / preț imbatabil, confortabil și sigur. Cel mai bun aliat al tău în oraș.

 
MITT-125-GTS-perfil-scaled
125 GT-MAX

Maxi Scooter-ul impresionant MITT 125 GT-MAX se remarcă prin designul său, confortul și echipamentul oferit, menținând un preț super-competitiv pentru a seduce publicul care, cu permisul de conducere categoria B, dorește să scape de blocajele din trafic. 

 
MITT-125-GT-Max-Perfil-scaled
330 GTS

Descoperă MITT 330 GTS – Scooterul GT versatil și accesibil!

MITT 330 GTS este soluția ideală pentru deținătorii de permis A2 care caută un vehicul practic și confortabil atunci când se deplasează în oraș și în afara lui. Creat cu atenție la detalii și cu un design atrăgător, acest scooter se remarcă prin versatilitatea sa și un preț incredibil de atractiv – sub 4.000 de euro.

MITT-330-GTS-perfil-scaled
125 ADV

Fă cunoștință noul MITT 125 ADV – cel mai avansat scuter din gama noastră! Cu tehnologie de ultimă generație, design modern și performanțe remarcabile, acest scuter este gata să îți ofere o experiență deosebită pe drumurile orașului. Fie că este vorba despre ecranul TFT, sistemul de pornire fără cheie, iluminarea Full LED sau multe alte dotări premium, MITT 125 ADV te va impresiona cu siguranță. Bucură-te de mobilitate eficientă și plăcută în fiecare zi cu noul nostru model de top, MITT 125 ADV!

MITT_ADV125_exterior_23-07-07_0971
MITT_ADV125_exterior_23-07-06_0823