125 ADV

125 ADV

125 ADV

SPIRITUL “CROSSOVER”

MITT 125 ADV intra pe piață, poziționându-se ca fiind cel mai avansat scuter de 125 cc al mărcii. Ecran TFT, pornire fără cheie, iluminare Full LED, semnalizatoare dinamice, port USB, sistem de oprire și pornire automată și parbriz reglabil  sunt doar câteva dintre punctele forte ale acestui produs premium.

MITT 125 ADV își propune să ofere o mobilitate eficientă și plăcută în fiecare zi, datorită dimensiunii sale de 1.340 mm între axe și a combinației de roți, cu jantă frontală de 14 inch și jantă spate de 13 inch, pentru a asigura întotdeauna o senzație de echilibru și agilitate. Măsurătoarea mai mică a roții din spate permite, de asemenea, proiectarea unui spațiu suficient pentru un căști. 

Motorul care se află în spatele MITT 125 ADV este un motor care și-a dovedit deja performanțele în gama MITT, dezvoltând o putere de aproape 12 cai putere pentru a propulsa un ansamblu care, în ciuda dimensiunilor sale compacte, se oprește la 130 kg greutate. Consumul anunțat este doar de 2,5 litri/100 km, ceea ce se traduce printr-o autonomie excelentă, datorită rezervorului de 8,5 litri. Sistemul de oprire și pornire automată a motorului contribuie decisiv la acest consum economic, intrând automat în funcțiune atunci când opriti scuterul, reducând și emisiile de CO2. Finetea și consumul redus sunt asigurate de un sistem avansat de injecție electronică și de răcire cu lichid.

PREȚ: 3.600 €

(TVA inclus)

Specificații

Contact