About us

Despre noi

Brandul de motociclete MITT a ajuns pe piața din România prin Toyo Motor Nord SRL.

Toyo Motor Nord, parte din Toyo Group( Honda Nord, Toyo Aviation, Toyota Bucuresti Sud, Toyo Motor Leasing, Toyo Motor Finance, Toyo Moto Broker), are experienta de peste 10 ani în vânzări și service auto/moto, oferind o gamă largă de servicii și produse pentru a satisface nevoile și dorințele clienților.

Noul brand moto din portofoliu, MITT MOTORCYCLES face parte dintr-un grup european puternic, JETS MARIVENT, cu peste 35 de ani de experiență în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și distribuția tuturor tipurilor de vehicule motorizate de înaltă calitate, design avansat și excelente servicii post-vânzare.

Format din specialiști de renume din industrie din diferite țări, MITT este o marcă europeană proiectată de și pentru europeni și reprezintă o alternativă inteligentă și modernă la mărcile predominant asiatice.

Echipa MITT este formată în primul rând din utilizatori, care împărtășesc același entuziasm pentru distracție, aventură și sport ca și clienții lor.

Fiecare model MITT este proiectat și construit cu atenție la detalii, pentru a oferi călătorii confortabile și plăcute. Brandul se angajează să ofere fiabilitate și performanțe, adaptate nevoilor utilizatorilor moderni.

Misiunea noastră: Oferim produse cu design european, eco friendly, de înaltă calitate și servicii post vânzare eficiente, la prețuri competitive.