Scrambler

125 DS SCRAMBLER

Motocicleta MITT 125 DS este un autentic scrambler, cu un design ce amintește de motocicletele off-road vintage. Dotată cu un motor Euro5, această motocicletă produce aproape 13 cai putere, fiind unul dintre cele mai puternice motoare din gama MITT. Motorul funcționează cu aer, ceea ce ajută la reducerea greutății motocicletei și îi conferă un aspect retro.

MITT-125-DS-Scrambler-Perfil-scaled
125 LEGEND

MITT 125 Legend, o motocicletă de tip cafe racer cu un motor puternic de 125 cc, proiectată special pentru utilizatorii cu permis de conducere de tip A1. Indiferent dacă ești un pasionat al stilului retro sau un începător entuziast în căutarea unei motociclete ușor de manevrat, MITT 125 Legend este alegerea perfectă pentru tine.

MITT-125-LEGEND-Perfil-scaled
301 LEGEND

Descoperă MITT 301 Legend – Retro Naked-ul destinat pasionaților de moto și posesorilor de permis A2. Acest model impresionează prin linii clasice, deja îndrăgite de la varianta sa mai mică, faimosul 125 cmc. Cu detalii sportive, precum oglinzile ancorate la capetele ghidonului clip-on, este o alegere perfectă pentru cei care doresc un aspect vintage și performanțe remarcabile.

MITT-301-LEGEND-perfil-scaled