330 GTS

330 GTS

330 GTS 

Descoperă MITT 330 GTS – Scooterul GT versatil și accesibil!

MITT 330 GTS este soluția ideală pentru deținătorii de permis A2 care caută un vehicul practic și confortabil atunci când se deplasează în oraș și în afara lui. Creat cu atenție la detalii și cu un design atrăgător, acest scooter se remarcă prin versatilitatea sa și un preț incredibil de atractiv – sub 4.000 de euro.

Cu MITT 330 GTS, poți profita de o experiență de condus plăcută și relaxantă, indiferent de destinație. Designul ergonomic asigură o poziție confortabilă a șoferului, iar manevrabilitatea excelentă îți oferă agilitate și ușurință în traficul urban.

MITT 330 GTS se adaptează cu ușurință nevoilor tale

Fie că mergi la serviciu, faci cumpărături sau te plimbi în afara orașului, MITT 330 GTS se adaptează cu ușurință nevoilor tale. Echipat cu caracteristici și accesorii inteligente, acest scooter îți oferă libertatea de a explora noi destinații și de a te bucura de fiecare călătorie.

Pentru a face față tuturor tipurilor de călătorii zilnice, beneficiați de un motor monocilindric de 276 cc, ale cărui putere se ridică la 27 de cai putere. Roata față de 15 inch este ideală pentru a transmite întotdeauna echilibru și, în același timp, permite manevrabilitatea în oraș.

Bucura-te de libertatea de a explora și de a cuceri orice teren. Indiferent că te afli în pădure, pe dune de nisip sau pe trasee montane, 330 ATV se va descurca cu ușurință. Caracteristicile precum tracțiunea integrală și anvelopele aderente îți oferă stabilitate și control deplin în orice condiții.

PREȚ: 4.500 €

(TVA inclus)

Specificații

Contact