125 URBAN

125 URBAN

125 URBAN

Descoperă noul 125 URBAN de la MITT – un adevărat specialist în gama sa de scutere de 125 cc. Cu un design dinamic și o funcționalitate practică, acest scuter este partenerul ideal pentru a cuceri orașul într-un stil unic. Fie că te deplasezi prin trafic aglomerat sau explorezi străzile labirintice ale orașului, noul 125 URBAN te va impresiona cu performanțele sale excepționale și manevrabilitatea ușoară. Iar prețul său imbatabil îți oferă oportunitatea de a te bucura de tehnologie și confort la un nivel înalt, fără a compromite bugetul tău.

Cu roți cu diametru de 14 inch, MITT 125 URBAN asigură cea mai bună configurație pentru a profita de fiecare centimetru de asfalt. Indiferent de obstacolele pe care le întâlnești în drumul tău, acest scuter îți oferă agilitatea și stabilitatea necesară pentru a te deplasa în siguranță.

De asemenea, MITT 125 URBAN îți oferă o siguranță sporită față de scuterele cu roți de diametru mai mic. Poți fi încrezător în manevrabilitatea sa și în capacitatea sa de a face față condițiilor de drum diverse.

PREȚ: 2.600 €

(TVA inclus)

Specificații

Contact