125 GP2

125 GP2

125 GP2

Descoperă motocicleta 125 GP2

Alegerea perfectă pentru tinerii motocicliști care caută o experiență rapidă și palpitantă pe două roți. Cu dimensiuni compacte, această motocicletă îți va încânta simțurile și îți va oferi o manevrabilitate ușoară.

Din punct de vedere estetic, motocicleta MITT sport este extrem de atrăgătoare, iar versiunea Racing este cu adevărat impresionantă. Această versiune adoptă culorile mitice ale Campionatului Mondial de Motociclism, aducând un vibe sportiv și unic.

Designul său captivant subliniază direcția sa sportivă și se evidențiază în peisajul urban. Detalii suplimentare care subliniază caracterul sportiv al motocicletei includ evacuarea de la finalul cozii, care este stilizată pentru a adăuga un aspect agresiv și modern. De asemenea, motocicleta este dotată cu o caroserie stilizată și o sa de dimensiuni reduse, accentuând aerodinamica și stilul agil al vehiculului.

Bucura-te de libertatea de a explora și de a cuceri orice teren. Indiferent că te afli în pădure, pe dune de nisip sau pe trasee montane, 330 ATV se va descurca cu ușurință. Caracteristicile precum tracțiunea integrală și anvelopele aderente îți oferă stabilitate și control deplin în orice condiții.

PREȚ: 3.950 €

(TVA inclus)

Specificații

Contact