50 ALPHA

50 ALPHA

50 ALPHA

Această bijuterie de stil Neo-Retro reprezintă o combinație perfectă între aspectul clasic și tehnologia avansată.

Cu roțile sale de 12 inch, MITT 50 ALPHA emană un aer de eleganță și își atrage privirile oriunde merge. Fiecare detaliu a fost atent conceput pentru a oferi o experiență de neuitat.

Dar ce face cu adevărat acest scuter special este tehnologia sa revoluționară. Am introdus caracteristici unice care nu au mai fost văzute în lumea motocicletelor până acum. Panoul său de instrumente este incredibil de complet și intuitiv, dotat cu butoane tactile amplasate sub sticla care îl acoperă. Aceasta oferă o interacțiune ușoară și rapidă, permițându-vă să aveți controlul absolut asupra scuterului dvs.

Pe lângă aspectul său atrăgător și tehnologia avansată, MITT 50 ALPHA dispune și de o performanță remarcabilă. Motorul puternic vă oferă accelerație rapidă și viteză maximă, asigurându-vă că veți ajunge la destinație în timp util și cu stil.

Indiferent dacă sunteți un pasionat al stilului retro sau un iubitor al tehnologiei inovatoare, MITT 50 ALPHA este scuterul perfect pentru dvs. Combinația sa unică de design clasic și caracteristici tehnologice avansate vă va oferi o experiență de conducere de neegalat.

Descoperiți acum noul MITT 50 ALPHA și transformați fiecare călătorie într-o aventură memorabilă!

PREȚ: 2.300 €

(TVA inclus)

Specificații

Contact